• Direct plaats   ·   Bel voor informatie 023 202 52 68

Zorgappartementen

Uw eigen zorgappartement

Bij woon- en zorgvoorziening Huize Zocher huurt u een zorgappartement waarbij ook maaltijden, energiekosten en andere vaste lasten zijn inbegrepen. Ieder zorgappartement bestaat uit een woonkamer, kitchenette, slaapvertrek en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Uw zorg appartement is uw privédomein en reeds gestoffeerd. Het is mogelijk uw woning naar eigen smaak in te richten. U kunt bezoek ontvangen wanneer u dat maar wenst. Alle bewoners beschikken over een persoonsalarmering, zodat er wanneer nodig onmiddellijk hulp is.

Gezamenlijke ruimten

Het gehele huis is rolstoel toegankelijk en voorzien van een lift. Op de begane grond bevindt zich de ontmoetingsruimte en serre met riant terras en uitzicht op de Kloppersingel en het park. Hier worden ook de maaltijden geserveerd. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden in uw eigen zorgappartement te laten serveren. In de gezamenlijke ruimte worden verschillende activiteiten georganiseerd, waarover u op de pagina activiteiten meer informatie vindt.

Zorgappartementen aan het park

Woon- en zorgvoorziening Huize Zocher is gelegen op loopafstand van station Haarlem en ligt in een heerlijk groene omgeving. Langs de Kloppersingel maakt u mooie wandelingen.
Huize Zocher beschikt over 15 zorg appartementen waarvan  vier op de begane grond, drie op de eerste verdieping, vier op de tweede verdieping en vier op de derde etage. Zo is er een zorgappartement wat past bij uw behoeften en wensen. Alle verdiepingen zijn zowel per trap als per lift toegankelijk. Het gehele gebouw is voorzien van een modern brandalarmsysteem. 

Voor meer informatie of een bezichtiging van een van de zorgappartementen kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. 
zorgappartement
4229 per mnd
nr 34 3de etage
24/7 beschikbaarheid van zorgpersoneel
eigen badkamer
eigen kitchenette
zorgappartement
4858 per mnd
nr 4 begane grond
24/7 beschikbaarheid van zorgpersoneel
eigen badkamer
eigen kitchenette
zorgappartement
5257 per mnd
nr 12 beletage
24/7 beschikbaarheid van zorgpersoneel
eigen badkamer
eigen kitchenette

Plattegronden