• Direct plaats   ·   Bel voor informatie 023 202 52 68

Zorg appartementen

Uw eigen zorg appartement

Bij Huize Zocher huurt u een zorgappartement waarbij ook maaltijden, energiekosten en andere vaste lasten zijn inbegrepen. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, kitchenette, slaapvertrek en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Uw zorg appartement is uw privédomein en reeds gestoffeerd. Het is mogelijk uw woning naar eigen smaak in te richten. U kunt bezoek ontvangen wanneer u dat maar wenst. Alle bewoners beschikken over een persoonsalarmering, zodat er wanneer nodig onmiddellijk hulp is.

Gezamenlijke ruimten

Het gehele huis is rolstoel toegankelijk en voorzien van een lift. Op de begane grond bevindt zich de ontmoetingsruimte en serre met riant terras en uitzicht op de Kloppersingel en het park. Hier worden ook de maaltijden geserveerd. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden in uw eigen zorgappartement te laten serveren. In de gezamenlijke ruimte worden verschillende activiteiten georganiseerd, waarover u op de pagina activiteiten meer informatie vindt.

Zorgappartementen aan het park

Woon- en zorgvoorziening Huize Zocher is gelegen op loopafstand van station Haarlem en ligt in een heerlijk groene omgeving. Langs de Kloppersingel maakt u mooie wandelingen. Huize Zocher beschikt over 15 zorg appartementen waarvan  vier op de begane grond, drie op de eerste verdieping, vier op de tweede verdieping en vier op de derde etage. Zo is er een zorgappartement wat past bij uw behoeften en wensen. Alle verdiepingen zijn zowel per trap als per lift toegankelijk. Het gehele gebouw is voorzien van een modern brandalarmsysteem. 

Voor meer informatie of een bezichtiging van een van de zorgappartementen kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. 
PER DIRECT BESCHIKBAAR VANAF
4000 per maand
Een ruimtelijk zorg appartement met openslaande deuren naar eigen terras op de begane grond.
PER DIRECT BESCHIKBAAR VANAF
3500 per maand
Sfeervol zorg appartement met unieke details zoals een historische kapconstructie

Plattegronden