Bent u zoekende naar een zorgwoning nabij Amsterdam? Kies dan voor een zorgwoning met een kleinschalige opzet, een warm karakter en gastvrije dienstverlening: Huize Zoche. Hier kunt u een zorgwoning huren waar een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid heerst. Er worden leuke, diverse activiteiten georganiseerd en bewoners worden actief betrokken deze activiteiten van Huize Zocher.Zorgwoning voor ouderen

Huize Zocher biedt 15 zorgwoningen waar u (of bijvoorbeeld uw vader of moeder) kan gaan wonen wanneer zij zelf niet meer in staat zijn om thuis te blijven wonen. In Huize Zocher bieden we privé zorg voor ouderen in een huiselijke en warme omgeving. Tevens krijgt u bij ons de gelegenheid om uw zorgwoning in Amsterdam geheel naar eigen smaak in te richten.

Voorzieningen onze zorgwoning

Kiest u voor een zorgwoning van Huize Zocher? Dan komt u of uw familielid te wonen in een zorgwoning met onderstaande voorzieningen:

  • Eigen sanitair en een kitchenette
  • Eigen terras of balkon (dit geldt voor 6 appartementen)
  • Dagelijks gebruik van gezellige eet- en zitkamer
  • Genieten van het uitzicht en de natuur vanuit de serre
  • Een groot gezamenlijk terras met een prachtig uitzicht op het park en het water
  • Dagelijks verse maaltijden van de eigen kok van Huize Zocher
  • Eenpersoonsappartementen, maar ook mogelijkheden voor echtparen

Bewoners ontvangen een full servicepakket voor wonen, diensten en zorg. Het full service pakket bevat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Neem contact op

Wilt u graag weten wat meer informatie over onze zorgwoning nabij Amsterdam en wilt u weten wat Huize Zocher voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om kennis te maken.

Contact Opnemen