Bij Huize Zocher kunt u terecht voor zorgresidentie in Haarlem. Wij bieden u persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundigheid. Bovendien kunt u bij ons uw eigen zorg bepalen. Onze prachtige zorgvilla bestaat uit vijftien appartementen. U bent altijd vrij om het appartement naar uw eigen smaak in te richten. Alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Het bevat sanitair, kitchenette met ijskast en u mag altijd gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer. Kortom: wij bieden u alles voor comfortabel en stijlvol wonen, inclusief 24-uurs ondersteunende diensten en zorg. Elk appartement is te bereiken via een keurige en gezamenlijke entree, waar tevens de toegang is via trap en lift.

Wij begrijpen maar al te goed dat u op een fijne manier wilt wonen, indien u niet meer zelfstandig kunt wonen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf uw zorg te bepalen. U zit dus nooit vast een standaardzorgpakket. De bewoners bepalen zelf hun dagindeling en dagritme. We vinden het dan ook belangrijk om u te ondersteunen zoals u dat voor ogen heeft.

De kracht van Huize Zocher

De kracht van Huize Zocher is onder andere:

  • U bepaalt de zorg;
  • Ook zonder zorgindicatie mogelijk;
  • Full service pakket met 24-uurs beschikbaarheid van zorg;
  • Leuke activiteiten;
  • Mogelijkheid om familie en vrienden te betrekken;
  • Royale appartementen met alle benodigdheden.

U bepaalt uw zorg!

Indien u op zoek bent naar zorgresidentie in Haarlem, bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard hebben we niet altijd de garantie dat er een appartement beschikbaar is, maar we vertellen u wel graag meer over de mogelijkheden. Dankzij ons full service pakket wordt het voor u mogelijk om zelf alles in te delen zoals u dat wilt. Wij bieden u in ieder geval altijd de mogelijkheid om te kiezen voor 24-uurs zorg, hulp in het huishouden en dagelijkse maaltijden, inclusief thee en koffie. Bij Huize Zocher hoeft u zich nooit te vervelen, want we organiseren diverse activiteiten. Wilt u vrienden en/of familie meenemen? Iedereen is welkom!

Zorg op maat

Bij Huize Zocher bent u dus altijd verzekerd van zorg op maat. Uw wensen staan hierbij centraal. Dit geldt niet alleen voor het wonen, maar ook voor de verzorging en de verpleging. Dit leggen we allemaal vast in het zorgplan. In samenspraak met de bewoner, de huisarts en naasten worden concrete afspraken gemaakt over de zorgbehoefte. Hierin is uiteraard ook weer ruimte om uw eigen wensen, wat betreft de invulling van de zorg, aan te geven.

Kosten van zorgresidentie

De kosten kunnen worden voldaan vanuit zorgverzekeraars of door de wet die gaat over langdurige zorg, oftewel een Persoonsgebonden Budget (PGB). Om te weten of u hier recht op hebt, is een zorgindicatie nodig. Voor particuliere zorg omtrent zorgresidentie is het echter niet altijd nodig om een zorgindicatie te krijgen. Hier geven we u graag meer informatie over.

Neem direct contact met ons op!

Heeft u interesse in particuliere zorg? Op zoek naar de juiste zorgresidentie in Haarlem? Neem gerust even contact met ons op, zodat we u nog meer kunnen vertellen over onze appartementen. We begrijpen het namelijk maar al te goed als u vragen heeft. Graag helpen we u verder. De prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact Opnemen