Zoekt u een zorghotel in Haarlem voor een familielid die door ouderdom niet meer thuis kan wonen? Kom dan eens kijken bij Huize Zocher: een kleinschalig zorghotel in Haarlem met 15 appartementen met een huiselijke sfeer en een gevoel van geborgenheid. Bewoners bij Huize Zocher krijgen 24-uurs zorg, worden actief betrokken en krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een verschillende leuke activiteiten om eventuele vereenzaming tegen te gaan.

Over ons zorghotel

Alle appartementen binnen ons zorghotel zijn voorzien van eigen sanitair en een kitchenette en een aantal appartementen beschikken ook over een balkon of terras. De bewoners krijgen in ons zorghotel de volledige vrijheid om hun appartement naar eigen smaak in te richten.

Tevens kunnen alle bewoners dagelijks gebruik maken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht. Iedere bewoner krijgt bij ons de privé zorg die hij/zij nodig heeft. O.a. verzorging, verpleging en/of (psychogeriatrische) begeleiding. Ook wanneer er sprake is van ernstige ziekte, kan Huize Zocher voor uw familielid een tijdelijk verblijf zijn.

Voorzieningen zorghotel Huize Zocher

Wanneer u kiest voor een tijdelijk verblijf in Huize Zocher, krijg u een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. In Huize Zocher kunt u eenpersoonsappartementen huren, maar ook appartementen waarbij het mogelijk is om met een echtpaar te komen wonen. Het full service pakket van ons zorghotel bevat:

  • de huur,
  • de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee,
  • een (welzijns-) activiteitenprogramma,
  • huishoudelijke verzorging én
  • 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Wij bieden eenpersoonsappartementen, maar hebben ook een aantal appartementen waarbij het mogelijk is om met een echtpaar te komen wonen in ons zorghotel.

Interesse in ons zorghotel?

Heeft u interesse in zorghotel Huize Zocher in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden en de woongemakken van ons zorghotel in Haarlem.

Contact Opnemen