Wonen en Zorg

Privacy en betrokkenheid gaan bij Huize Zocher hand in hand

Huize Zocher kenmerkt zich door het exclusieve karakter van warmte en gastvrijheid in de dienstverlening. De kleinschalige opzet zorgt voor een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid.

Huize Zocher eetkamer VerkleindHuize Zocher heeft vijftien appartementen die naar eigen smaak kunnen worden ingericht. De appartementen zijn voorzien van sanitair en kitchenette. Zes appartementen hebben een eigen terras of balkon. Vanuit de serre en vanaf het terras kan worden genoten van het uitzicht op het park en de singel. Bewoners kunnen onbeperkt gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer. Huize Zocher heeft een eigen kok en levert dagelijks verse maaltijden. De villa is voorzien van alle gemakken die onlosmakelijk verbonden zijn met comfortabel en stijlvol wonen, inclusief ondersteunende diensten en zorg.

Full service pakket
Bij Huize Zocher ontvangt de bewoner een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Het full service pakket omvat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg. De bewoners en hun naasten worden actief betrokken bij de organisatie van de dagelijkse activiteiten. Familie en vrienden kunnen ook deelnemen aan uitjes en activiteiten.

Menu van de dag

Persoonlijke verzorging en verpleging
In samenspraak met de bewoner, naasten en de huisarts worden er afspraken gemaakt over de zorgbehoefte, begeleiding en de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven. Deze afspraken worden vastgelegd en gemonitord in een zorg- en leefplan. Huize Zocher werkt nauw samen met behandelaars in de buurt

Bij Huize Zocher betaalt de bewoner  voor het full service pakket. De individuele persoonlijke verzorging en verpleging kan betaald worden vanuit de zorgverzekeraar of de wet langdurige zorg door middel van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Om voor vergoedingen van geleverde verzorging en verpleging in aanmerking te komen, is een zorgindicatie nodig. In Huize Zocher is 24-uur zorg beschikbaar in de vorm van verzorging, verpleging en (psychogeriatrische) begeleiding. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van uw leven kunt u in Huize Zocher komen wonen. In Huize Zocher staat niet-tijdgebonden, individuele aandacht, begeleiding, persoonlijke zorg en verpleging centraal.

Wij informeren en ondersteunen u graag bij het regelen van de noodzakelijke zorg.