Bent u op zoek naar een particulier verzorgingstehuis in Haarlem? Zoek dan niet verder en kom kijken bij Huize Zocher: een woonzorginstelling met een kleinschalige opzet waar alles draait om uw wensen en uw individuele behoeften. In ons kleinschalige verzorgingstehuis in Haarlem heerst er een huiselijke sfeer, een gevoel van geborgenheid en krijgt u de persoonlijke zorg die u nodig heeft.

Verzorgingstehuis Huize Zocher

Een verzorgingstehuis met een warm karakter en gastvrije dienstverlening: dat is waar verzorgingstehuis Huize Zocher voor staat. Iedere bewoner heeft beschikking over 24-uurs privé zorg in diverse vormen, zoals: verzorging, verpleging en (psychogeriatrische) begeleiding. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van uw leven kunt u in Huize Zocher komen wonen. Daarnaast worden bewoners van ons verzorgingstehuis actief betrokken bij diverse leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Onze voorzieningen

Ons particuliere verzorgingstehuis heeft beschikking over 15 appartementen die u geheel naar eigen smaak kan inrichten. Elk appartement is in ieder geval voorzien van:

  • Eigen sanitair en een kitchenette
  • Eigen terras of balkon (dit geldt voor 6 appartementen)
  • Dagelijks gebruik van gezellige eet- en zitkamer
  • Genieten van het uitzicht en de natuur vanuit de serre
  • Een groot gezamenlijk terras met een prachtig uitzicht op het park en het water
  • Dagelijks verse maaltijden van de eigen kok van Huize Zocher
  • Eenpersoonsappartementen, maar ook mogelijkheden voor echtparen

Wonen bij Huize Zocher kan met een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Dit pakket bevat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Contact opnemen

Wanneer u interesse heeft in ons verzorgingstehuis in Haarlem waar bewoners niets tekortkomen met de 24-uurs zorg die wij bieden, neem dan contact op met Huize Zocher. Wij informeren u graag over de woongemakken van ons verzorgingstehuis.

Contact Opnemen