Bent u op zoek naar een seniorenwoning in Haarlem? Maak dan kennis met Huize Zocher! Een woonzorginstelling met een kleinschalige opzet, een warm karakter en gastvrije dienstverlening: dat is waar Huize Zocher voor staat. Bij ons kunt u een seniorenwoning in Haarlem huren waar een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid heerst. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en worden leuke activiteiten georganiseerd.

Huize Zocher heeft beschikking over 15 luxe seniorenappartementen waar u (of uw vader of moeder) kan gaan wonen wanneer zij zelf niet thuis meer kunnen wonen. Bij Huize Zocher bieden we privé zorg voor ouderen in een huiselijke en warme omgeving waar de mogelijkheid is om uw zorgwoning in Haarlem naar eigen smaak in te richten. Meer weten over het huren van een seniorenwoning in Haarlem, of wilt u eens langs komen voor een bezichtiging? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

VOORZIENINGEN ONZE ZORGWONING

Kiest u voor Huize Zocher als seniorenwoning in Haarlem? Dan krijgt uw vader of moeder een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Het full service pakket bevat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg. In ons luxe verzorgingshuis krijgt u de volgende voorzieningen:

  • Eigen sanitair en een kitchenette
  • Eigen terras of balkon (dit geldt voor 6 appartementen)
  • Dagelijks gebruik van gezellige eet- en zitkamer
  • Genieten van het uitzicht en de natuur vanuit de serre
  • Een groot gezamenlijk terras met een prachtig uitzicht op het park en het water
  • Dagelijks verse maaltijden van de eigen kok van Huize Zocher
  • Eenpersoonsappartementen, maar ook mogelijkheden voor echtparen

Daarbij is er bij ons 24-uur privé zorg voor ouderen beschikbaar, bijvoorbeeld: verzorging, verpleging en (psychogeriatrische) begeleiding. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van uw leven kunt u in Huize Zocher komen wonen.

OVER HUIZE ZOCHER

Huize Zocher is een historische villa die dient als seniorenwoning in Haarlem. Het rijksmonument werd in 1865 ontworpen door architect J. van Ek en is een luxe verzorgingshuis. In het verleden werd het pand onder meer gebruikt als noodhospitaal en school. Vandaag de dag bevat de villa 15 luxe seniorenappartementen voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. Huize Zocher is gelegen nabij de binnenstad van Haarlem, te midden van een mooie, rustige locatie met uitzicht op het water van De Singel.

INTERESSE IN EEN SENIORENWONING?

Heeft u interesse in Huize Zocher? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een seniorenwoning in Haarlem voor uzelf of een familielid? Neem dan contact op met Huize Zocher om kennis te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 023 202 52 68. Ook kunt u een bericht sturen door even het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. U ontvangt dan zo spoedig als mogelijk bericht van ons.

Contact Opnemen