Bent u op zoek naar een woonzorginstelling met privé zorg voor ouderen? Neem dan eens een kijkje bij Huize Zocher in Haarlem: een woonzorginstelling met een kleinschalige opzet, een warm karakter en gastvrije dienstverlening. In Huize Zocher heerst er een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid en worden bewoners, naast dat ze beschikking hebben over 24-uurs privé zorg, actief betrokken bij de georganiseerde activiteiten.Privé zorg bij Huize Zocher

Wanneer u een woonzorginstelling zoekt met privé zorg voor ouderen, bent u bij Huize Zocher in goede handen. Bewoners krijgen bij ons 24-uur privé zorg daar waar dat nodig is. Deze privé zorg bieden wij op diverse vlakken zoals: verzorging, verpleging en (psychogeriatrische) begeleiding. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van het leven is er plek in Huize Zocher.

Onze voorzieningen

Naast dat u in goede handen bent vanwege de privé zorg voor ouderen die wij bieden, komt u bij ons niets te kort als het gaat om uw woonvoorziening. Iedere bewoner krijgt bij ons een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Het full service pakket bevat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg. Daarnaast beschikt ieder appartement over onderstaande voorzieningen:

  • Eigen sanitair en een kitchenette
  • Eigen terras of balkon (dit geldt voor 6 appartementen)
  • Dagelijks gebruik van gezellige eet- en zitkamer
  • Genieten van het uitzicht en de natuur vanuit de serre
  • Een groot gezamenlijk terras met een prachtig uitzicht op het park en het water
  • Dagelijks verse maaltijden van de eigen kok van Huize Zocher
  • Eenpersoonsappartementen, maar ook mogelijkheden voor echtparen

Wij hebben de beschikking over 15 appartementen en enkele appartementen die geschikt zijn voor echtparen. U kunt bij ons het appartement geheel naar eigen smaak inrichten.

Interesse in privé zorg van Huize Zocher?

Wilt u weten wat Huize Zocher voor uw familielid kan betekenen op het gebied van privé zorg voor ouderen? Neem dan contact op met Huize Zocher, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Contact Opnemen