De woon- en zorgvoorziening beschikt over  15 stijlvolle appartementen. Dit zijn royale 1-kamerappartementen, voorzien van ruime badkamers en volledig gestoffeerd. Alle appartementen zijn drempelloos en uiteraard geschikt voor mensen met een zorgvraag.

Vanuit het appartement heeft u zicht op het park, de singel, het centrum en/of de nabije woonomgeving. De appartementen zijn bereikbaar via de keurige gezamenlijke entree met toegang tot lift en trap. Alle appartementen hebben een keukenblok met ijskast, aansluiting op internet en kabel voor telefoon en televisie. Zes appartementen hebben een eigen buitenruimte (terras of palissade). De gezamenlijke eetkamer, salon en serre met plantentuin zijn eenvoudig te bereiken vanuit de appartementen.

Woningtype
 • Vier appartementen gelegen op de derde etage met unieke details zoals een historische kapconstructie. Volledig gestoffeerd.
    
 • Zeven appartementen gelegen op de bel-etage en tweede etage. De prachtige lichtinval door de grote ramen en de hoogte (met ornamentele hoge plafonds) zorgen voor een heel ruimtelijk gevoel. Twee appartementen hebben een eigen ruim balkon. Volledig gestoffeerd
  .       
 • Vier appartementen op de begane grond met openslaande deuren naar eigen speelse buitenruimte met palissade.
    
Per direct beschikbaar
 • Een appartement op de begane grond met openslaande deuren naar eigen terras. Volledig gestoffeerd.
 • Een appartement gelegen op de derde etage met unieke details zoals een historische kapconstructie. Volledig gestoffeerd.
 • Een appartement geschikt voor herstelzorg of respijtzorg. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd.
Binnenkort beschikbaar
 • Een appartement gelegen op de bel-etage. De prachtige lichtinval door de grote ramen en de hoge plafonds) zorgen voor een heel ruimtelijk gevoel. Volledig gestoffeerd.

Neem contact op