Per direct beschikbaar
  • Sfeervol loft-appartement met unieke details zoals een historische kapconstructie. ONDER OPTIE
  • Een ruimtelijk loft-appartement met openslaande deuren naar eigen terras op de begane grond.
  •  
Binnenkort beschikbaar
  • Een stijlvol loft-appartement gelegen op de tweede etage en met balkon. De prachtige lichtinval door de grote ramen en de hoogte (met ornamentele hoge plafonds) zorgen voor een heel ruimtelijk gevoel.
  •  

Neem contact op

 
15 appartementen met de beschikbaarheid van zorg

De woon- en zorgvoorziening beschikt over  15 stijlvolle zorgappartementen. Dit zijn royale 1-kamerappartementen, voorzien van ruime badkamers en volledig gestoffeerd. Alle appartementen zijn drempelloos en uiteraard geschikt voor mensen met een zorgvraag. De appartementen zijn bereikbaar via de keurige gezamenlijke entree met toegang tot lift en trap. De zorgappartementen zijn voorzien van keukenblok met ijskast, internet, telefoon en televisie. Zes appartementen hebben een eigen buitenruimte. De gezamenlijke eetkamer, salon en serre zijn eenvoudig te bereiken vanuit de appartementen.

Vanuit het appartement heeft u zicht op het park, de singel, het centrum en de nabije woonomgeving.

 

Drie type zorgwoningen

zorgwoningen

Vier sfeervolle loft-appartementen gelegen op de bovenste etage met unieke details zoals een historische kapconstructie.Waarvan één appartement geschikt voor herstelzorg of respijtzorg. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd.
Plattegronden: parkzijde en voorzijde

zorgwoningen

Zeven stijlvolle loft-appartementen gelegen op de bel-etage en tweede etageDe prachtige lichtinval door de grote ramen en de hoogte (met ornamentele hoge plafonds) zorgen voor een heel ruimtelijk gevoel. Twee appartementen hebben een balkon. Plattegronden: eerste etage en tweede etage.

zorgwoningen

4 ruimtelijke appartementen met openslaande deuren naar terras op de begane grond Plattegronden: parkzijdeen voorzijde.