De senioren-residentie beschikt over  15 stijlvolle appartementen. Dit zijn royale 1-kamerappartementen, voorzien van ruime badkamers en volledig gestoffeerd. Alle appartementen zijn drempelloos en uiteraard geschikt voor mensen met een zorgvraag.

Vanuit het appartement heeft u zicht op het park, de singel, het centrum en/of de nabije woonomgeving. De appartementen zijn bereikbaar via de keurige gezamenlijke entree met toegang tot lift en trap. Alle appartementen hebben een keukenblok met ijskast, aansluiting op internet en kabel voor telefoon en televisie. Zes appartementen hebben een eigen buitenruimte (terras of palissade). De gezamenlijke eetkamer, salon en serre met plantentuin zijn eenvoudig te bereiken vanuit de appartementen.

Beschikbaar

Een appartement gelegen op de derde etage met unieke details zoals een historische kapconstructie. Volledig gestoffeerd.

Recentelijk verhuurd

  • Een appartement gelegen op de begane grond met eigen buitenruimte op het noordwesten. Volledig gestoffeerd.
  • 1-kamerappartement met hoge plafonds op de bel-etage. De prachtige lichtinval door de grote ramen en de hoogte zorgen voor een heel ruimtelijk gevoel.
  • 1-kamerappartement gelegen op de begane grond met eigen speelse buitenruimte op het  zuidoosten