Voor velen is het een lastig moment: een dierbare of uzelf is niet meer in staat om zelfstandig te wonen. Echter wilt u ook niet gelijk uw leven laten bepalen door een standaard zorgpakket. Huize Zocher biedt u de juiste oplossing, namelijk particuliere zorg. Bij ons kunt u terecht om te wonen in onze prachtige zorgvilla: precies zoals u dat voor ogen heeft. Huize Zocher heeft vijftien appartementen. U bent altijd vrij om het appartement naar uw eigen smaak in te richten en alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Het bevat sanitair, kitchenette met ijskast en daarnaast mag u altijd gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer. Bij Huize Zocher kunt u dus comfortabel en stijlvol wonen, met 24-uurs ondersteunende diensten en zorg. Elk appartement is te bereiken via een keurige en gezamenlijke entree, waar tevens de toegang is via trap en lift.

Bij Huize Zocher kunt u altijd rekenen op de onderstaande punten:

  • Leuke activiteiten;
  • U bepaalt de zorg;
  • Ook zonder zorgindicatie mogelijk;
  • Full service pakket met 24-uurs beschikbaarheid van zorg;
  • Mogelijkheid om familie en vrienden te betrekken;
  • Royale appartementen met alle benodigdheden.

U bepaalt uw zorg!

Huize Zocher biedt u dus particuliere zorg op maat. Samen met de bewoner, de huisarts en de naasten worden alle concrete afspraken gemaakt over de zorgbehoefte. Dit wordt vastgelegd in het zorgplan. Hierbij is uiteraard altijd de ruimte om uw eigen wensen aan te geven. Uw mening, verwachting en wens staat bij ons hoog in het vaandel en dat hanteren we dan ook altijd als leidraad. Iedere bewoner heeft immers weer andere behoeften. Huize Zocher houdt daar rekening mee.We willen een innovatieve, kwalitatief hoogstaande zorgverlening aanbieden, waar u zich altijd goed bij voelt.

Uiteraard hebben we niet altijd de garantie dat een appartement vrij is, maar wel vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Dankzij ons full service pakketis het voor u mogelijk om zelf alles in te delen zoals u dat wilt. Wij bieden u in ieder geval altijd de mogelijkheid om te kiezen voor 24-uurs zorg, hulp in het huishouden en dagelijkse maaltijden, inclusief thee en koffie. Bij Huize Zocher hoeft u zich nooit te vervelen, want we organiseren regelmatig diverse activiteiten. U mag ook altijd vrienden en/of familie uitnodigen voor deze activiteiten.

Kosten voorparticuliere zorg

De kosten voor particuliere zorg kunnen worden voldaan vanuit zorgverzekeraars of door de wet die gaat over langdurige zorg, oftewel een Persoonsgebonden Budget (PGB). Om te weten of u hier recht op hebt, is een zorgindicatie nodig. Voor particuliere zorg is het niet altijd nodig om een zorgindicatie te krijgen. Hier geven we u graag meer informatie over.

Neem direct contact met ons op!

Heeft u interesse in particuliere zorg? Neem gerust even contact met ons op, zodat we u nog meer kunnen vertellen over onze appartementen. We begrijpen het namelijk maar al te goed als u vragen heeft. Graag helpen we u verder bij al uw vragen.De prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact Opnemen