Wilt u een zorgwoning huren in de omgeving van Haarlem voor een familielid die vanwege ouderdom niet meer zelfstandig kan wonen? Kies dan voor Huize Zocher, waar u een zorgwoning kunt huren met een kleinschalige opzet, een warm karakter en gastvrije dienstverlening. In onze zorgwoning heerst een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid en worden bewoners actief betrokken bij diverse activiteiten die geregeld worden georganiseerd.

Huize Zocher is een kleinschalige instelling met zorgwoningen en heeft beschikking over 15 appartementen. Bij Huize Zocher bieden we privé zorg voor ouderen in een huiselijke en warme omgeving. Bewoners krijgen altijd de mogelijkheid om uw zorgwoning naar eigen smaak in te richten.

Wanneer u komt wonen in Huize Zocher ontvangt u een full service pakket voor 2500 euro per maand voor wonen, diensten en zorg. Dit full service pakket omvat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

VOORZIENINGEN IN ONZE ZORGWONING

Huize Zocher is een zorgwoning die over diverse voorzieningen beschikt. Wanneer u een zorgwoning komt huren bij Huize Zocher voor een familielid, dan beschikt hij/zij over de volgende voorzieningen:

  • Eigen sanitair en een kitchenette
  • Eigen terras of balkon (dit geldt voor 6 appartementen)
  • Dagelijks gebruik van gezellige eet- en zitkamer
  • Genieten van het uitzicht en de natuur vanuit de serre
  • Een groot gezamenlijk terras met een prachtig uitzicht op het park en het water
  • Dagelijks verse maaltijden van de eigen kok van Huize Zocher
  • Eenpersoonsappartementen, maar ook mogelijkheden voor echtparen

Binnen 24-uur privé zorg voor ouderen beschikbaar, bijvoorbeeld: verzorging, verpleging en (psychogeriatrische) begeleiding. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van uw leven kunt u in Huize Zocher komen wonen.

OVER HUIZE ZOCHER

Huize Zocher is een zorgwoning gevestigd in een historische villa. De villa is te vinden midden in De Bolwerken in Haarlem. In de zorgwoning zijn diverse seniorenwoningen gehuisvest en wordt particuliere zorg aangeboden. Huize Zocher is in 1865 ontworpen door architect J. van Ek en is een rijksmonument. Voordat u er een zorgwoning kon huren werd de villa onder meer gebruikt als noodhospitaal en in 1930 als school. De villa is gelegen op loopafstand van de binnenstad van Haarlem. Ook het station is binnen handbereik. De rijwegen liggen op ruime afstand en de indrukwekkende omgeving heeft een mooi uitzicht op het water van De Singel.

JA, IK WIL EEN ZORGWONING HUREN

Wilt u een zorgwoning huren bij Huize Zocher in Haarlem voor een familielid die niet meer zelfstandig kan wonen vanwege ouderdom? Neem dan contact op met Huize Zocher om kennis te maken; wij vertellen u graag alles over de gemakken van wonen in Huize Zocher. U kunt direct met ons in contact komen door te bellen naar 023 202 52 68. Een bericht per e-mail of middels het contactformulier op de website sturen is ook mogelijk.

Contact Opnemen