Een bejaardentehuis vinden voor een familielid die door ouderdom niet meer thuis kan wonen, kan soms lastig zijn. Bij Huize Zocher is uw familielid echter in goede handen. Huize Zocher biedt de fijne combinatie van zorg en luxe. Zorgvilla Huize Zocher is een luxe verzorgingstehuis waar bewoners beschikken over een eigen appartement dat ze zelf mogen inrichten en waar 24-uurs zorg inbegrepen is. Dus als u op zoek bent naar een zorgvilla in Amsterdam voor een familielid die niet meer zelfstandig kan wonen, maar zich nog wel luxe kan veroorloven, dan is Huize Zocher het antwoord. Kom gerust eens langs om onze zorgvilla nabij Amsterdam te bekijken.

Wonen in een villa met zorg

Huize Zocher BV is opgericht door FlexiCura en Com4care. In onze zorgvilla nabij Amsterdam bieden we 15 appartementen. Ons luxe bejaardentehuis heeft een huiselijke sfeer dat een gevoel van geborgenheid geeft aan haar bewoners. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een verschillende activiteiten, zodat zij niet vereenzamen. Ons team heeft aandacht voor het welzijn en de gezondheid van de bewoner en biedt de zorg met grote betrokkenheid, aandacht en deskundigheid. Ook wanneer de behoefte aan ondersteuning en zorg groter wordt. In onze luxe zorgvilla hebben de bewoners hun eigen plekje. De bewoner bepaalt en deelt ook zijn/haar eigen dagritme in. Deze benadering van zorg en ondersteuning voeren wij in alles door zodat de bewoner de baas in eigen huis blijft. Een verzorgingstehuis hoeft volgens ons geen stap achteruit te zijn.

Full service zorgvilla

Wij bieden een nieuw thuis waar kwaliteit van leven en individuele behoeften voorop staan. Dát is het uitgangspunt van particuliere woonzorgvoorziening Huize Zocher. Om die reden bieden we alle bewoners een full service pakket voor wonen, diensten en zorg voor 2.500 euro per maand, om het wonen in onze zorgvilla zo aangenaam mogelijk te maken. Het full service pakket bevat de huur, 24-uus beschikbare zorg, huishoudelijke verzorging, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee en een (welzijns-)activiteitenprogramma. In de zorgvilla nabij Amsterdam kunt u wonen en leven zoals thuis.

Neem contact op

Bent u zich aan het oriënteren op een luxe zorgvilla nabij Amsterdam en lijkt Huize Zocher in Haarlem u wel wat? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u alles vertellen over de woongemakken van wonen bij Huize Zocher en samen kunnen we kijken wat wij voor uw familielid kunnen betekenen.

Contact Opnemen