Bent u op zoek naar een particulier verzorgingshuis waar luxe geen overbodig iets is? Dan is onze zorgvilla in Haarlem wellicht wat u zoekt. Zorgvilla Huize Zocher is een luxe verzorgingstehuis waar bewoners beschikken over een eigen appartement dat ze zelf mogen inrichten en waar 24-uurs zorg inbegrepen is. Wellicht bent u op zoek naar een particuliere zorgvilla voor een familielid die niet meer zelfstandig kan wonen, maar zich nog wel luxe kan en wil veroorloven? Huize Zocher biedt dan uitkomst. Kom gerust eens langs om onze zorgvilla in Haarlem te bekijken.

Persoonlijke aandacht en zorg in een huiselijke omgeving

Huize Zocher is een luxe verzorgingstehuis in Haarlem met 15 appartementen en 24-uurs zorg. Ons team heeft aandacht voor het welzijn en de gezondheid van de bewoner en biedt de zorg met grote betrokkenheid, aandacht en deskundigheid. Ook wanneer de behoefte aan ondersteuning en zorg groter wordt. De bewoner bepaalt en deelt zijn/haar eigen dagritme in. Deze benadering van zorg en ondersteuning voeren wij in alles door zodat de bewoner de baas in eigen huis blijft. In onze luxe zorgvilla hebben de bewoners hun eigen plekje, maar tegelijk zorgen we er graag voor dat niemand hier vereenzaamd. Ons luxe verzorgingstehuis heeft een huiselijke sfeer dat een gevoel van geborgenheid geeft aan haar bewoners. Een verzorgingstehuis hoeft volgens ons geen stap achteruit te zijn.

Full service zorgvilla

In de zorgvilla in Haarlem kunt u wonen en leven zoals thuis. Wij bieden een nieuw thuis waar kwaliteit van leven en individuele behoeften voorop staan. Dát is het uitgangspunt van particuliere woonzorgvoorziening Huize Zocher. Om die reden bieden we alle bewoners een full service pakket voor wonen, diensten en zorg, om het wonen in onze zorgvilla zo aangenaam mogelijk te maken. Het full service pakket bevat de huur, 24-uus beschikbare zorg, huishoudelijke verzorging, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee en een (welzijns-)activiteitenprogramma.

Neem contact op

Spreek de luxe zorgvilla in Haarlem, Huize Zocher, u aan? Neem dan contact met ons op, zodat wij u alles kunnen vertellen over de woongemakken van wonen bij Huize Zocher. Samen kunnen we kijken wat wij voor uw familielid kunnen betekenen.

Contact Opnemen