Indien de tijd is aangebroken dat u niet meer zelfstandig kunt wonen, is het wel zo prettig om hulp van buitenaf te krijgen. We begrijpen maar al te goed dat u dit wel wilt vormgeven zoals u dat voor ogen heeft. Dat u dus niet vast zit aan een standaardzorgpakket, maar écht zelf kunt kiezen. Zorg op maat is datgene wat bij ons de leidraad is. Indien u zelf wilt bepalen hoe u wilt leven en welke zorg u krijgt, kiest u voor Huize Zocher. Huize Zocher biedt namelijk particuliere zorg op maat. De bewoners bepalen zelf hun dagindeling en dagritme. We vinden het dan ook belangrijk om u te ondersteunen, zoals u dat wilt. De bewoners kunnen bij Huize Zocher echt zichzelf zijn en hun eigen keuzes maken. Bovendien heeft u in onze prachtige zorgvilla een fijne plek om te verblijven en zal het u alleen maar veel goeds brengen. Huize Zocher verwelkomt u graag voor zorgresidentie op maat!

Over Huize Zocher

U kunt bij ons te allen tijde rekenen op een grote betrokkenheid, deskundigheid en altijd persoonlijke aandacht voor de bewoners. Onze zorgvilla bestaat uit vijftien appartementen en iedere bewoner mag deze naar eigen smaak inrichten. Bovendien is ieder appartement van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan sanitair, kitchenette en dergelijke. U mag altijd gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer. Wanneer u maar wilt. Als bewoner krijgt u elke dag een heerlijke maaltijd die bereid is door onze vaste kok.

U bepaalt uw zorg!

Bij Huize Zocher kunt u terecht voor particuliere zorgresidentie in Haarlem, die bestaat uit een full service pakket voor wonen, diverse diensten en zorg. Het full service pakket bestaat uit 24-uurs beschikbaarheid van zorg, hulp in het huishouden en de dagelijkse maaltijden (inclusief koffie en thee). Daarnaast bieden we u ook een activiteitenprogramma. We vinden het belangrijk om ook de naasten van bewoners te betrekken bij de invulling en de organisatie van dagelijkse activiteiten. Uiteraard bent u nooit verplicht om deel te nemen aan activiteiten. U bepaalt wat u wilt doen.

Onze zorgresidentie staat voor een continue dienstverlening, waarbij we altijd zorg op maat leveren. Hierbij staan uw wensen uiteraard altijd centraal. Dit geldt ook voor de verzorging en verpleging. Dit leggen we allemaal vast in het zorgplan. In samenspraak met de bewoner, de huisarts en naasten worden concrete afspraken gemaakt over de zorgbehoefte. Hierin is uiteraard ruimte om uw eigen wensen, wat betreft de invulling van de zorg, aan te geven.

De kracht van Huize Zocher is onder andere:

  • U bepaalt de zorg;
  • Ook zonder zorgindicatie mogelijk;
  • Full service pakket met 24-uurs beschikbaarheid van zorg;
  • Leuke activiteiten;
  • Mogelijkheid om familie en vrienden te betrekken;
  • Royale appartementen met alle benodigdheden.

Kosten van zorgresidentie

Het is mogelijk om de kosten te betalen vanuit een zorgverzekeraars of door de wet langdurige zorg. Dat laatste is door middel van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Om te weten of u hier recht op hebt, is een zorgindicatie nodig. Voor particuliere zorg omtrent zorgresidentie is het echter niet altijd een eis om een zorgindicatie te krijgen. Hier geven we u graag meer informatie over.

Neem direct contact met ons op!

Heeft u interesse in particuliere zorg? Op zoek naar de juiste zorgresidentie? Neem gerust even contact met ons op, zodat we u nog meer kunnen vertellen over onze appartementen. Er is uiteraard geen garantie dat we altijd een appartement vrij hebben, maar we staan u wel graag te woord om u meer informatie te geven. De prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact Opnemen