Op zoek naar een zorghotel voor een familielid, ouder of naaste die door ouderdom niet meer thuis kan wonen? Of wilt u op vakantie of uitrusten en tijdelijk uw familielid in een veilige en geborgen woonomgeving onderbrengen? Kies dan voor Huize Zocher: een kleinschalige woonzorginstelling met 15 appartementen en 24-uurs zorg met een huiselijke sfeer en een gevoel van geborgenheid. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een verschillende activiteiten, zodat zij niet vereenzamen.

Een tijdelijk verblijf voor herstel / revalidatie met een kleinschalige opzet, een warm karakter en gastvrije dienstverlening: dat is waar Huize Zocher voor staat. Bij ons kunt u een seniorenwoning in Haarlem huren waar een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid heerst. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en worden leuke activiteiten georganiseerd.Onze woonzorginstelling

Bij Huize Zocher krijgen bewoners persoonlijke zorg in een prachtig kleinschalig woonzorg complex waar zij hun appartement naar eigen smaak mogen inrichten. Elk appartement beschikt over eigen sanitair en een kitchenette en een aantal appartementen hebben ook een balkon of terras. Iedere bewoner kan bij Huize Zocher dagelijks gebruik maken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht. Iedere bewoner krijgt bij ons de privé zorg die hij/zij nodig heeft. Of dit nu verzorging, verpleging of (psychogeriatrische) begeleiding is. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van het leven, kan Huize Zocher voor uw familielid een tijdelijk verblijf zijn.

Voorzieningen van ons zorghotel

Wanneer u kiest voor een tijdelijk verblijf in Huize Zocher, krijg u een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Dit full service pakket bevat:

  • de huur,
  • de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee,
  • een (welzijns-) activiteitenprogramma,
  • huishoudelijke verzorging én
  • 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Wij bieden eenpersoonsappartementen, maar hebben ook een aantal appartementen waarbij het mogelijk is om met een echtpaar te komen wonen in ons zorghotel.

Contact opnemen

Heeft u interesse in zorghotel Huize Zocher? Neem dan contact op met Huize Zocher. Dan vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en de woongemakken in ons zorghotel.

Contact Opnemen