Bent u op zoek naar een zorghotel waar luxe en extra ondersteuning perfect met elkaar gecombineerd worden? Als u op zoek bent naar een particulier verzorgingstehuis in Haarlem voor bijvoorbeeld een familielid, omdat die niet meer zelfstandig kan wonen, bent u welkom om Huize Zocher te komen bekijken. In ons verzorgingstehuis krijgen bewoners de persoonlijke zorg die zij nodig hebben. Of dit nu verzorging, verpleging of (psychogeriatrische) begeleiding is. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van het leven kan ons luxe zorghotel voor uw familielid een tijdelijk verblijf zijn.

Luxe zorghotel Huize Zocher

Huize Zocher is een luxe verzorgingstehuis, waardoor we ook wel spreken van een zorghotel. Ons verzorgingstehuis biedt de bewoners een combinatie van luxe en zorg, waardoor het verblijf in Huize Zocher zo prettig mogelijk gemaakt wordt. Huize Zocher biedt als het ware een nieuw thuis waar kwaliteit van leven en individuele behoeften voorop staan. In Huize Zocher kunt u wonen en leven zoals thuis.

Huize Zocher bestaat uit 15 appartementen met 24-uurs zorg. Bij ons staat veilig, comfortabel en huiselijk wonen voorop met 24/7 de beschikbaarheid van alle gewenste hulp en geïndiceerde zorg. Door onze kleine omvang kunnen we persoonlijke aandacht en veel individuele zorg garanderen. In ons luxe verzorgingstehuis hebben de bewoners hun eigen plekje, maar tegelijk zorgen we er graag voor dat niemand hier vereenzaamd. Ons zorghotel heeft een huiselijke sfeer dat een gevoel van geborgenheid geeft aan haar bewoners. In Huize Zocher betrekken we iedereen actief en iedereen kan deelnemen aan diverse activiteiten.

Voordelen van Huize Zocher

In Huize Zocher mogen bewoners hun appartement naar eigen smaak inrichten. Daarnaast beschikt elk appartement over eigen sanitair en een kitchenette en een aantal appartementen heeft ook een balkon of terras. Dagelijks kan iedere bewoner gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht.

In ons zorghotel kunnen we door middel van een full service pakket zorgen dat bewoners zo aangenaam mogelijk wonen. In appartementen in Huize Zocher worden verhuurd vanaf 2.500 euro per maand met full service. Ook hebben wij diverse mogelijkheden voor zorglogies en herstelzorg. Vraag gerust naar de mogelijkheden en het full service pakket bij interesse.

Een plek in ons zorghotel

Bij interesse in ons zorghotel kunt u ons op afspraak bezoeken op alle dagen, ook in de weekenden en op feestdagen. Neem direct contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 023 – 52 68 of door te mailen naar info@huizezocher.nl.

Contact Opnemen