In Huize Zocher voelt wonen zoals thuis. In een warme en sfeervolle omgeving – gelegen op een prachtige historische plek in Haarlem – worden mensen verpleegd, verzorgd en begeleid zoals zij dat wensen.

Huize Zocher is een particuliere woonzorgvoorziening. De bewoners van Huize Zocher hebben de wens om in een veilige en comfortabele omgeving ouder te worden en de regie in eigen handen te houden. Huize Zocher heeft de ambitie om aan deze wens invulling te geven. Hierbij is de klant opdrachtgever en ondersteun je de klant met respect voor zijn leefstijl bij medische handelingen en/of taken en activiteiten in en rond de leefomgeving.

Wij zijn op zoek naar medewerkers die gedreven zijn om de zorg aan bewoners zo in te richten dat zij een optimale kwaliteit van leven ervaren. En die creatief naar mogelijkheden zoeken en mogelijkheden creëren.

Wij vragen van jou:

  • Een geldig diploma verzorgende IG/ Ziekenverzorgende
  • Flexibele inzet (dag/avond/weekend/nacht)
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Respectvolle benadering naar de klant diens familie, leefomgeving en eigendommen

Ons aanbod:

  • Verantwoordelijk en leuk werk in een klein team
  • Een stijlvolle kleinschalige werkomgeving
  • Flexibele werktijden / afwisselende werkzaamheden
  • Salariëring marktconform

Wil je samen met een team van professionele collega’s mede gestalte geven aan de zorg en dienstverlening aan onze klanten in een kleine particuliere woonzorgvoorziening? Zit luisteren, respectvol communiceren, geduld en creativiteit in jouw grondhouding? Zie je het als een uitdaging om continue te zoeken naar een zinvolle besteding van de dag en denk je in kansen en mogelijkheden? Bouw je graag een diepgaande band op met bewoners en ben je op zoek naar een duurzame arbeidsrelatie? Solliciteer dan bij Huize Zocher!

Stuur je sollicitatiebrief en CV met foto naar: Huize Zocher, Prinsen Bolwerk 3, 2011 MA Haarlem of via e-mail: info@huizezocher.nl.

Voor informatie kun je contact opnemen met mevrouw Ivanka Ratcheva, directeur Huize Zocher, via telefoonnummer 023-202 5268.