Nachtzorg medewerker 

In Huize Zocher voelt wonen zoals thuis. In een warme en sfeervolle omgeving – gelegen op een prachtige historische plek in Haarlem – worden mensen verpleegd, verzorgd en begeleid zoals zij dat wensen.

Huize Zocher is een particuliere woonzorgvoorziening. De bewoners van Huize Zocher hebben de wens om in een veilige en comfortabele omgeving ouder te worden en de regie in eigen handen te houden. Huize Zocher heeft de ambitie om aan deze wens invulling te geven. Hierbij is de klant opdrachtgever en ondersteun je de klant met respect voor zijn leefstijl bij medische handelingen en/of taken en activiteiten in en rond de leefomgeving.

Wij zijn op zoek naar medewerkers die gedreven zijn om de zorg aan bewoners zo in te richten dat zij een optimale kwaliteit van leven ervaren. En die creatief naar mogelijkheden zoeken en mogelijkheden creëren.

In Huize Zocher werken wij met slaapdiensten. Indien nodig kunnen de bewoners een beroep op jou doen gedurende de nacht.

Wij vragen van jou:

·       Een geldig diploma verpleegkundige of verzorgende IG

·       Flexibele inzet

·       Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ons aanbod:

·       Verantwoordelijk en leuk werk in een klein team

·       Een stijlvolle kleinschalige werkomgeving

·       Salariëring marktconform

·       Enthousiaste en motiverende collega’s

Wil je samen met een team van professionele collega’s mede gestalte geven aan de zorg en dienstverlening aan onze klanten in een kleine particuliere woonzorgvoorziening? Zit luisteren, respectvol communiceren, geduld en creativiteit in jouw grondhouding? Zie je het als een uitdaging om continu te zoeken naar een zinvolle besteding van de dag en denk je in kansen en mogelijkheden? Bouw je graag een diepgaande band op met bewoners en ben je op zoek naar een duurzame arbeidsrelatie? Solliciteer dan bij Huize Zocher!