Bent u op zoek naar een particulier verzorgingshuis in Haarlem voor een familielid die door ouderdom niet meer zelfstandig thuis kan wonen? Dan bent u in goede handen bij Huize Zocher: een verzorgingshuis in Haarlem met een kleinschalige opzet waar alles draait om uw wensen en uw individuele behoeften. In ons verzorgingshuis in Haarlem heerst er een huiselijke sfeer, een gevoel van geborgenheid, worden bewoners actief betrokken bij activiteiten en krijgt iedere bewoner de persoonlijke zorg die hij/zij nodig heeft.

Verzorgingshuis Huize Zocher

Een verzorgingshuis met een warm karakter en gastvrije dienstverlening: dat is waar verzorgingstehuis Huize Zocher voor staat. Iedere bewoner heeft beschikking over 24-uurs privé zorg in diverse vormen. Van verzorging en verpleging tot (psychogeriatrische) begeleiding. Maar ook in het geval van ernstige ziekte of wanneer iemand zich in de laatste fase van zijn/haar leven bevindt, is er plek in ons verzorgingshuis.

Onze voorzieningen

Ons particuliere verzorgingshuis heeft beschikking over 15 appartementen die u geheel naar eigen smaak kan inrichten. De meeste appartementen zijn geschikt voor één persoon, maar er zijn ook enkele appartementen waar met een echtpaar gewoond kan worden. Elk appartement is in ieder geval voorzien van:

  • Eigen sanitair en een kitchenette
  • Eigen terras of balkon (dit geldt voor 6 appartementen)
  • Dagelijks gebruik van gezellige eet- en zitkamer
  • Genieten van het uitzicht en de natuur vanuit de serre
  • Een groot gezamenlijk terras met een prachtig uitzicht op het park en het water
  • Dagelijks verse maaltijden van de eigen kok van Huize Zocher
  • Eenpersoonsappartementen, maar ook mogelijkheden voor echtparen

Wanneer uw familielid komt wonen bij Huize Zocher, krijgt hij/zij een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Dit pakket bevat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Contact opnemen

Wanneer u interesse heeft in ons verzorgingshuis in Haarlem waar bewoners niets tekortkomen met de 24-uurs zorg die wij bieden, neem dan contact op met Huize Zocher. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de woongemakken van ons verzorgingshuis in Haarlem.

Contact Opnemen