Een woonzorginstelling met een kleinschalige opzet, een warm karakter en gastvrije dienstverlening: dat is waar Huize Zocher voor staat. Bij ons kunt u een seniorenwoning in Haarlem huren waar een gevoel van geborgenheid en huiselijkheid heerst. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en worden leuke activiteiten georganiseerd.Een seniorenwoning voor ouderen

Huize Zocher heeft beschikking over 15 appartement waar u (of uw vader of moeder) kan gaan wonen wanneer zij zelf niet thuis meer kunnen wonen. Bij Huize Zocher bieden we privé zorg voor ouderen in een huiselijke en warme omgeving waar de mogelijkheid is om uw zorgwoning in Haarlem naar eigen smaak in te richten.

Voorzieningen onze zorgwoning

Kiest u voor Huize Zocher? Dan krijgt uw vader of moeder een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Het full service pakket bevat de huur, de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee, een (welzijns-) activiteitenprogramma, huishoudelijke verzorging én 24-uurs beschikbaarheid van zorg. Bij Huize Zocher krijgt u de volgende voorzieningen:

  • Eigen sanitair en een kitchenette
  • Eigen terras of balkon (dit geldt voor 6 appartementen)
  • Dagelijks gebruik van gezellige eet- en zitkamer
  • Genieten van het uitzicht en de natuur vanuit de serre
  • Een groot gezamenlijk terras met een prachtig uitzicht op het park en het water
  • Dagelijks verse maaltijden van de eigen kok van Huize Zocher
  • Eenpersoonsappartementen, maar ook mogelijkheden voor echtparen

Daarbij is er bij ons 24-uur privé zorg voor ouderen beschikbaar, bijvoorbeeld: verzorging, verpleging en (psychogeriatrische) begeleiding. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van uw leven kunt u in Huize Zocher komen wonen.

Interesse in een seniorenwoning?

Heeft u interesse in Huize Zocher? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een seniorenwoning in Haarlem voor uzelf of een familielid? Neem dan contact op met Huize Zocher om kennis te maken.

Contact Opnemen