Er komt een tijd dat u zelf of een familielid door ouderdom of ziekte niet meer zelfstandig thuis kan wonen. Dan is hulp van buitenaf best handig, vooral omdat familie niet altijd volledig de gewenste of benodigde ondersteuning kan bieden. Maar als u dan kiest voor zorg kunnen wij het ons voorstellen dat de persoon in kwestie zelf wil kiezen wat voor zorg hij of zij wil. Niet vastzitten aan een standaardzorgpakket, maar zorg op maat ontvangen. Huize Zocher biedt particuliere zorg op maat in Haarlem. Wie als bewoner in Huize Zocher komt wonen, bepaalt zelf zijn/haar dagindeling en dagritme. Deze benadering van zorg en ondersteuning voeren wij in alles door zodat de bewoner de baas in eigen huis blijft. Het verschil is alleen dat u in onze prachtige zorgvilla komt te wonen, wat uiteraard ook geen straf is en u juist alleen maar veel goeds zal brengen.

Wat mag u verwachten?

Bij Huize Zocher krijgen de bewoners particuliere zorg in Haarlem door een team met grote betrokkenheid, deskundigheid en veel aandacht voor de bewoners. Huize Zocher bestaat uit vijftien appartementen die iedere bewoner naar eigen smaak mag inrichten. Ieder appartement is voorzien van sanitair en een kitchenette. We hebben een fijne en gezellige eet- en zitkamer waar de bewoners onbeperkt gebruik van mogen maken. Als bewoner krijgt u dagelijks vers bereide maaltijden van de vaste kok in Huize Zocher.

Huize Zocher biedt particuliere zorg in Haarlem die bestaat uit een full service pakket voor wonen, diensten en zorg. Het full service pakket omvat naast de 24-uurs beschikbaarheid van zorg, huishoudelijke verzorging en de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee gedurende de hele dag ook een activiteitenprogramma. De bewoners en hun naasten betrekken we graag actief bij de invulling en organisatie van de dagelijkse activiteiten. Bij Huize Zocher willen we u geen activiteiten opleggen waar u geen behoefte aan heeft, dus u mag zelf bepalen wat voor activiteiten u wilt doen. Natuurlijk mogen familie en vrienden ook deelnemen aan uitjes en activiteiten.

Persoonlijke verzorging

Wat betreft de verzorging en verpleging maken we afspraken die we vastleggen in het zorgplan. In samenspraak met de bewoner, de huisarts en naasten worden er afspraken gemaakt over de zorgbehoefte en de gepersonaliseerde manier waarop daar invulling aan gegeven wordt. De bewoner kan de individuele persoonlijke verzorging en verpleging betalen vanuit de zorgverzekeraar of de wet langdurige zorg door middel van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Om hier recht op te hebben, heeft u een zorgindicatie nodig. Voor particuliere zorg in Haarlem bij Huize Zocher heeft u echter niet per se een zorgindicatie nodig. Dat is het voordeel van particuliere zorg. Vraag gerust naar meer informatie hierover.

De appartementen

Van de vijftien royale 1-kamerappartementen beschikken zes appartementen over een eigen terras of balkon. De bewoner kan vanuit de serre en vanaf het terras genieten van het uitzicht op het park en de singel. Alle appartementen hebben een kitchenette met eigen ijskast, iedereen heeft een kabel voor telefoon en televisie en aansluiting op internet. De villa is compleet voorzien van alle gemakken die horen bij comfortabel en stijlvol wonen, inclusief 24-uurs ondersteunende diensten en zorg. Ieder appartement is bereikbaar via de keurige en gezamenlijke entree met toegang tot trap en lift.

Interesse in particuliere zorg in Haarlem?

Wanneer u interesse heeft in de particuliere zorg in Haarlem van Huize Zocher, kunt u contact met ons opnemen. We bieden u graag een mooi appartement met daarbij alle zorg die u wenst. Natuurlijk is er geen garantie dat we altijd een appartement vrij hebben in onze prachtige zorgvilla, maar we staan u wel altijd graag te woord om u nader te informeren over onze particuliere zorg op maat. Neem voor een gesprek of bezoek gerust direct contact met ons op. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact Opnemen