Bent u op zoek naar een particulier verzorgingshuis waar luxe geen overbodig iets is? U bent wellicht op zoek naar een particuliere woonzorginstelling voor een familielid die niet meer zelfstandig kan wonen? Kom dan eens een kijkje nemen bij Huize Zocher: een luxe verzorgingstehuis in Haarlem met 15 appartementen en 24-uurs zorg. Een verzorgingstehuis hoeft geen stap achteruit te zijn. In ons luxe verzorgingstehuis hebben de bewoners hun eigen plekje, maar tegelijk zorgen we er graag voor dat niemand hier vereenzaamd. Ons luxe verzorgingstehuis heeft een huiselijke sfeer dat een gevoel van geborgenheid geeft aan haar bewoners. In Huize Zocher wordt iedereen actief betrokken en krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten.

Huize Zocher: uw eigen luxe appartement

In Huize Zocher kunt u wonen en leven zoals thuis. Dát is het uitgangspunt van particuliere verzorgingshuis Huize Zocher te Haarlem. Wij bieden een nieuw thuis waar kwaliteit van leven en individuele behoeften voorop staan. Veilig, comfortabel en huiselijk wonen met 24/7 de beschikbaarheid van alle gewenste en geïndiceerde zorg. Met 15 appartementen zijn we één van de kleinschalige verzorgingstehuizen in Haarlem. In Huize Zocher mogen bewoners hun appartement naar eigen smaak inrichten. Daarnaast beschikt elk appartement over eigen sanitair en een kitchenette en een aantal appartementen hebben ook een balkon of terras. Dagelijks kan iedere bewoner gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht.

Full service verzorgingshuis

In ons particuliere verzorgingshuis kunnen we middels een full service pakket zorgen dat bewoners zo aangenaam mogelijk wonen. Dit full service pakket bevat:

  • De huurkosten;
  • De dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee;
  • Een (welzijns-)activiteitenprogramma;
  • huishoudelijke verzorging;
  • 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Ik heb interesse in Huize Zocher

Heeft u interesse in een particulier verzorgingshuis zoals Huize Zocher?  Wilt u een bezoek op afspraak? Dit kan alle dagen, ook in de weekenden en op feestdagen. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 023 – 52 68 of door te mailen naar info@huizezocher.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen en u tegelijk aanmelden als bijvoorbeeld belangstellende voor een appartement.

Contact Opnemen