Indien u op zoek bent naar particuliere verzorgingshuizen, hoeft u niet verder te zoeken. Huize Zocher is een luxe, particulier verzorgingstehuis in Haarlem. U bent wellicht op zoek naar een particuliere woonzorginstelling voor een familielid die niet meer zelfstandig kan wonen? Kom dan eens een kijkje nemen bij Huize Zocher. Huize Zocher bestaat uit 15 zelf in te richten appartementen en 24-uurs zorg. Wij vinden dat een bejaardentehuis geen stap achteruit hoeft te zijn qua luxe en leefplezier. In Huize Zocher kunt u wonen en leven zoals thuis. Dát is het uitgangspunt van particuliere woonzorgvoorziening Huize Zocher te Haarlem.

Full service verzorgingshuis

Wij bieden een nieuw thuis waar kwaliteit van leven en individuele behoeften voorop staan. Met 15 appartementen zijn we één van de kleinschalige, particuliere verzorgingshuizen in Haarlem. In ons particuliere verzorgingshuis kunnen we middels een full service pakket zorgen dat bewoners zo aangenaam mogelijk wonen. Dit full service pakket bevat:

  • De huur;
  • De dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee;
  • Een (welzijns-)activiteitenprogramma;
  • huishoudelijke verzorging;
  • 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Voordelen van particuliere verzorgingshuizen

Particuliere verzorgingshuizen bieden enkele voordelen ten opzichte van andere verzorgingstehuizen. Zo bieden wij een veilige, comfortabele en huiselijke woonomgeving met 24/7 de beschikbaarheid van alle gewenste en geïndiceerde zorg. Daarnaast mogen bewoners in Huize Zocher hun appartement naar eigen smaak inrichten. Elk appartement beschikt over eigen sanitair en een kitchenette en een aantal appartementen heeft ook een balkon of terras. Dagelijks kan iedere bewoner gebruikmaken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht. Bij ons draait het leven nog steeds luxe en comfort.

Interesse?

Heeft u interesse in één van de weinige particuliere verzorgingshuizen in Haarlem: Huize Zocher? Wij verhuren de appartementen vanaf 2.500 euro per maand full service. Ook hebben wij diverse mogelijkheden voor zorglogies en herstelzorg. Wilt u een bezoek op afspraak? Dit kan alle dagen, ook in de weekenden en op feestdagen. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 023 – 52 68 of door te mailen naar info@huizezocher.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen en u tegelijk aanmelden als bijvoorbeeld belangstellende voor een appartement.

Contact Opnemen