Bent u op zoek naar luxe verzorgingstehuizen, omdat u op zoek bent naar een particuliere woonzorginstelling voor een familielid die niet meer zelfstandig kan wonen? Kom dan eens kijken bij Huize Zocher: een luxe verzorgingstehuis in Haarlem met 15 appartementen en 24-uurs zorg. Ons luxe verzorgingstehuis heeft een huiselijke sfeer dat een gevoel van geborgenheid geeft aan haar bewoners. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een verschillende activiteiten, zodat zij niet vereenzamen.

Huize Zocher: verzorgingstehuis met luxe

Huize Zocher is een van de particuliere kleinschalige verzorgingstehuizen in Haarlem waar bewoners hun appartement naar eigen smaak mogen inrichten. Elk appartement beschikt over eigen sanitair en een kitchenette en een aantal appartementen hebben ook een balkon of terras. Iedere bewoner kan in ons verzorgingstehuis dagelijks gebruik maken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht.

In ons verzorgingstehuis krijgen bewoners de persoonlijke zorg die zij nodig hebben. Of dit nu verzorging, verpleging of (psychogeriatrische) begeleiding is. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van het leven, kan ons luxe verzorgingstehuis voor uw familielid een tijdelijk verblijf zijn.

Full service verzorgingstehuis

Huize Zocher biedt aan alle bewoners een full service pakket voor wonen diensten en zorg voor 2500 per maand, om het wonen in ons luxe verzorgingstehuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dit full service pakket bevat:

  • de huur,
  • de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee,
  • een (welzijns-) activiteitenprogramma,
  • huishoudelijke verzorging én
  • 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Huize Zocher beschikt voornamelijk over eenpersoonsappartementen, maar ook over een aantal appartementen waarbij het mogelijk is om met een echtpaar te wonen.

Neem contact op

Bent u zich aan het oriënteren op luxe verzorgingstehuizen in Haarlem en omstreken en lijkt Huize Zocher u wel wat? Neem dan contact op met ons, zodat wij u alles kunnen vertellen over de woongemakken van wonen bij Huize Zocher u en samen kunnen kijken wat wij voor uw familielid kunnen betekenen.

Contact Opnemen