Op zoek naar een luxe seniorenappartementen in de omgeving Haarlem voor een familielid die door ouderdom niet meer thuis kan wonen? Dan bent u op het juiste adres bij Huize Zocher: een kleinschalige woonzorginstelling met 15 luxe seniorenappartementen en 24-uurs zorg. Binnen ons seniorenappartementencomplex heerst er een huiselijke sfeer en een gevoel van geborgenheid. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een verschillende activiteiten, zodat zij niet vereenzamen.

Onze luxe seniorenappartementen

Een luxe appartementencomplex voor senioren met een warm karakter en gastvrije dienstverlening: dat is waar Huize Zocher voor staat. Persoonlijke aandacht staat voorop. Elke bewoner heeft dan ook beschikking over 24-uurs privé zorg. Iedere bewoner krijgt bij ons de privé zorg die hij/zij nodig heeft. Of dit nu verzorging, verpleging of (psychogeriatrische) begeleiding is. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van het leven, kan Huize Zocher voor uw familielid een tijdelijk verblijf zijn.

Elk appartement beschikt over eigen sanitair en een kitchenette en een aantal van de luxe seniorenappartementen hebben ook een balkon of terras. Iedere bewoner kan bij Huize Zocher gebruik maken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht.

Full service voorzieningen

Bij Huize Zocher betaalt u een vaste prijs voor een full servicepakket. Dit full servicepakket omvat:

  • de huur,
  • de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee,
  • een (welzijns-) activiteitenprogramma,
  • huishoudelijke verzorging én
  • 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de luxe seniorenappartementen Huize Zocher? Neem dan contact op met Huize Zocher. Wij vertellen u graag over de woongemakken en diensten in ons luxe seniorenappartementencomplex.

Contact Opnemen