Een bejaardentehuis vinden voor een familielid die door ouderdom niet meer thuis kan wonen, kan soms lastig zijn. Bij Huize Zocher is uw familielid echter in goede handen: een luxe bejaardentehuis in Haarlem met 15 appartementen en 24-uurs zorg. Ons luxe bejaardentehuis heeft een huiselijke sfeer dat een gevoel van geborgenheid geeft aan haar bewoners. Bewoners worden bij Huize Zocher actief betrokken en krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een verschillende activiteiten, zodat zij niet vereenzamen.

Huize Zocher: wonen in luxe

Ons bejaardentehuis is een prachtig kleinschalig woonzorg complex waar zij hun appartement naar eigen smaak mogen inrichten. Elk appartement beschikt over eigen sanitair en een kitchenette en een aantal appartementen hebben ook een balkon of terras. Iedere bewoner kan in het luxe bejaardentehuis dagelijks gebruik maken van de gezellige eet- en zitkamer, de serre en het grote gezamenlijke terras met prachtig uitzicht.

In ons luxe bejaardentehuis krijgen bewoners de persoonlijke zorg die zij nodig hebben. Of dit nu verzorging, verpleging of (psychogeriatrische) begeleiding is. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van het leven, kan Huize Zocher voor uw familielid een tijdelijk verblijf zijn.

Full service bejaardentehuis

Huize Zocher biedt aan alle bewoners een full service pakket voor wonen diensten en zorg voor 2500 per maand, om het wonen in ons bejaardentehuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dit full service pakket bevat:

  • de huur,
  • de dagelijkse maaltijden inclusief koffie en thee,
  • een (welzijns-) activiteitenprogramma,
  • huishoudelijke verzorging én
  • 24-uurs beschikbaarheid van zorg.

Ons luxe bejaardentehuis beschikt over eenpersoonsappartementen, maar ook over een aantal appartementen waarbij het mogelijk is om met een echtpaar te komen wonen.

Interesse?

Heeft u interesse in Huize Zocher? Neem dan contact op met ons, zodat wij u alles kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn bij ons luxe bejaardentehuis en wat wij voor u en uw familielid kunnen betekenen.

Contact Opnemen